Editorial | Cultural | Reportaj | Cotidian | Club Romantic | Divertisment | Redactia & Arhiva

 


Despre prietenie

Cosmopolitan
Plante ce aduc noroc

Planeta Venus

Urban vs. traditional

Stiri

Individualitatea

Secretele planetei Venus

Astrologii din intreaga lume au anuntat, pe un ton optimist, ca anul 2004 va fi unul pe placul nostru. Explicatia acestor previziuni imbucuratoare poarta numele Venus si este o planeta asociata inca din cele mai vechi timpuri cu dragostea. Ca lucrurile sa decurga insa asa cum ne dorim, trebuie sa respectam cele 12 porunci ale lui Venus, spun astrologii!

 

1. “Nu iti trada niciodata inima” este prima si cea mai importanta porunca venusiana. Ea ne cere sa traim in ceea ce simtim, sa nu ne prefacem si sa nu mimam dragostea atunci cand ea nu exista.

2. “Bucura-te de viata cu toate simturile” este cea de-a doua porunca venusiana, care inseamna ca trebuie sa ne pastram ochii larg deschisi pentru a vedea frumusetea vietii, a naturii, a iubitului nostru.

3. “Incearca sa inmultesti ceea ce posezi” ne cere Venus cu severitate. Cine castiga mult, trebuie sa-si doreasca si mai mult.

4. “Pastreaza traditiile din batrani” – pentru ca nu tot ce e nou sau modern este si bun. In schimb, ceea ce este cu adevarat frumos nu-si pierde valoarea in timp.

5. “Stapaneste prin inteligenta si impartialitate” – Diplomatia se numara printre talentele pretuite de Venus.

6. “Iubeste tot ce e bun, frumos si scump” este unul dintre laitmotivele venusiene. Adica: nu avem nevoie de imitatii, cata vreme exista produse originale.

7. “Nu iti inghiti mania” – ci exteriorizeaz-o, pentru a nu-ti otravi sufletul. Venus ne cere sa nu acceptam jignirile sau tradarea fara sa reactionam.

8. “Fii mereu credincios celui pe care il iubesti” pentru ca Venus uraste tradarea in dragoste. Daca iubirea ta a ales, iar tu te-ai legat de cel ales, trebuie sa te bucuri cu el si sa suferi alaturi de el.

9. “Renunta la ceea ce este vechi si uzat” este o alta porunca venusiana. Este un proces firesc, care face loc pentru ceea ce este nou si proaspat.

10. “Infrumuseteaza-ti viata cu tandrete si senzualitate” este o alta porunca importanta. Venus nu vrea sa delimitam sexul de dragoste, ci sa le imbinam in mod fericit.

11. “Ofera-le celorlalti tandrete si senzualitate” pentru ca Venus vrea ca fiecare dintre noi sa fie un mesager al iubirii si al frumusetii. Trebuie sa ne folosim calitatile pentru a infrumuseta si viata altora.

12. “Pentru a respecta poruncile venusiene, poti folosi orice mijloace” – ne mai cere Venus. Este un indemn la a lupta din rasputeri pentru dragoste si pentru o viata mai frumoasa.

5 pacate impotriva lui Venus

Venus iubeste pacatele pe care le comitem in numele ei. Dar le uraste pe cele care sunt impotriva principiilor sale. Iata pacatele care o supara pe Venus, planeta care guverneaza anul 2004.

 

Pacatul 1. Sa ratam o ocazie de a face dragoste.

Pacatul 2. Sa facem sex fara sentimente si fara iubire.

Pacatul 3. Sa traim de pe o zi pe alta, fara sa ne bucuram de viata.

Pacatul 4. Sa facem promisiuni pe care sa nu le respectam.

Pacatul 5. Sa mimam dragostea, din interes sau calcule meschine.

Livia Popa (heidi) 


© Club Romantic 1997-2003, Toate drepturile rezervate