Editorial | Cultural | Reportaj | Cotidian | Club Romantic | Divertisment | Redactia & Arhiva

 


Despre prietenie

Cosmopolitan
Plante ce aduc noroc

Planeta Venus

Urban vs. traditional

Stiri

Individualitatea

Urban vs. traditional

Putem urmari, cu o usoara stare de timiditate si nostalgie, prin fereastra aburita si la caldura focului din semineu, jocurile naturii - iarna. Jocurile fulgilor de nea, unele acrobatii pe care vantul le regizeaza si sfiala grupurilor de colindatori. Totul in jurul noastru este acoperit de un strat de familiaritate, de armonie si bucurie. La o cana cu vin fiert si in jurul unei mese acoperita din plin cu bucate traditionale, ne aducem aminte… Ne facem planuri de viitor si ramanem prieteni. Aici, la tara, emotia lemnelor ce trosnesc, ne face sa savuram si cu mai multa placere sarbatoarea de vis…

Dar, schimband scenariul, putem urmari, de sus, un altfel de Craciun. Putem urmari cum, in dansul lor nebun, fulgii de zapada se izbesc de suprafata uniforma a unor ferestre neaburite, parca atrasi de polifonia din interior… Observam o lume in care muzica, beep-urile, un televizor permanent aprins, bautura, bucatele la fel de fragede si delicioase, voia buna si modernismul alcatuiesc, inevitabil… Craciunul la bloc.

Diferente? Doar de stil. Atmosfera: aceeasi. Fie ca preferi orasul, fie ca preferi o casuta la tara sau o cabana la munte, Craciunul ramane acelasi, pentru ca nu locatia il face special, ci atmosfera si modul in care ne lasam invadati de emotiile clipei.

Trebuie doar sa ne gasim locul si sa ne pregatim de sarbatoare! Decizia e a fiecaruia: urban sau traditional!

Alexandru Miroiu (Little_NY) 


© Club Romantic 1997-2003, Toate drepturile rezervate