Editorial
Craciun in ceata
Nimic
Va veni iar Craciunul...
Secunda care a trecut
Craciunul in traditia romaneasca
Spectacol de dormitor
Penite inedite
Povestea curcubeului
O bucata de hartie si un pix scorojit
Colinda romaneasca
Ringtonuri de Craciun
Redactia & Arhiva

Va veni iar Craciunul...

Sarbatorile au sosit din nou... In Noi si in Ceilalti. Sufletele noastre palpita de nerabdare. Oare, ce-o sa ne aduca Mosul anul acesta? Noi stim de mult,din copilarie, ca niciodata nu lipseste, niciodata nu uita sa ne trezeasca Copilul din noi.

La tara, parca bucuria este putin altfel. Acolo unde saniile cu zurgalai ne reamintesc bucuria de a colinda, de a fi noi insine. Orice clipa rapita Imediatului, este Clipa de Bucurie. Ne bucuram sufletele cu minunatele colinde romanesti, ce ne fac sa retraim bucuria Nasterii Mantuitorului. Ne reamintim mereu, ca acum 2000 de ani, s-a nascut Mesia, cel venit sa implineasca si sa mantuiasca Creatia Tatalui.

Intr-un staul sarac, dar atat de plin de Lumina, puritatea Mariei, blandetea lui Iosif si curatele inimi ale Sfintilor Magi au fost partasi la nasterea Celui cu inima plina de iubire. Sa ne bucuram, sa speram, sa daruim Bucuria semenilor nostri. Numai asa, vom fi vrednici de Bucuria Creatiei. Sa asteptam cu bucurie in suflet glasurile cristaline ale copiilor, cu intrebarea plina de candoare: "Primiti colinda?"

Craciun fericit!

Vasile Scarpet© Club Romantic 2005, Toate drepturile rezervate
Web Design: Andreea (eire_sq)